Recycling zit
in ons DNA

Waar we voor staan

In de dynamische wereld van elektronica recycling zijn onze kernwaarden de leidende principes die ons elke dag drijven. Bij ArCoRec zijn we trots op de fundamenten die ons bedrijf vormgeven en ons onderscheiden in onze industrie. Deze waarden weerspiegelen niet alleen onze toewijding aan uitmuntendheid in recycling, maar ook onze belofte aan onze klanten, partners, en de planeet. 

Innovatie

Bij ArCoRec staat innovatie centraal in alles wat we doen. Wij streven ernaar om de grenzen van traditionele recyclingmethoden te verleggen en nieuwe, efficiëntere manieren te ontwikkelen om elektronische afval te verwerken. Onze focus ligt op het constant verbeteren van onze processen en technieken, zodat we niet alleen vandaag maar ook in de toekomst een vooruitstrevende rol blijven spelen in de recyclingindustrie.

Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is de kern van onze bedrijfsethiek. Bij ArCoRec zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid tegenover het milieu, onze klanten en de gemeenschap. Dit vertaalt zich in een toewijding aan milieuvriendelijke praktijken, het waarborgen van data privacy en het nastreven van duurzaamheid in elk aspect van ons werk. Wij nemen deze verantwoordelijkheid serieus en werken voortdurend aan het verbeteren van onze impact op de wereld.

Transparantie

Transparantie is essentieel voor het opbouwen en onderhouden van vertrouwen met onze klanten en partners. Bij ArCoRec geloven we in open communicatie over onze processen, besluitvorming en resultaten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten en partners duidelijk inzicht hebben in hoe wij werken en wat de impact is van onze diensten. Door transparant te zijn in onze activiteiten, streven we naar een eerlijke en betrouwbare relatie met iedereen die betrokken is bij ons bedrijf.

Wie we zijn

Aan het roer van ArCoRec staat Majid Arai, de oprichter en drijvende kracht van het bedrijf. Met een achtergrond in zowel technologie als milieuwetenschappen, heeft Majid een praktische en doelgerichte benadering van elektronica recycling.

Kerncijfers

jaar geleden gestart
0 +
ton aan kilo’s gerycled
0 k+
artikelen per dag gerycled
0 +

Werken bij ArCoRec?

Wil je aan de slag in de recycling en elektronica? We zijn altijd opzoek naar talenten zoals jij.